Universeel soefisme

Veel mensen verlangen naar geestelijke groei en vrijheid en zoeken wegen om dit te realiseren. Het universeel soefisme is een spirituele levenshouding die ons kan helpen om bewuster en liefdevoller in het leven te staan.

Deze vorm van soefisme is universeel omdat het de mystieke kern van alle wereldreligies erkent en eert. Voorbij alle culturele verschillen gaat het om de religie van het hart dat zich richt op liefde, harmonie en schoonheid. Universeel soefisme helpt ons dit te realiseren in het dagelijks leven.

Het pad is voor iedereen anders en daarom kent het universeel soefisme geen dogma’s of dwingende leefregels. Je krijgt inspiratie om je hart te openen voor jezelf en anderen en het licht van je ziel te ontdekken.

Soefi Beweging

De Indiase mysticus en musicus Hazrat Inayat Khan (1882- 1927) bracht dit soefisme naar het westen. Zijn toespraken, later in boeken verschenen, bieden verschillende verrassende perspectieven op de vele vragen waarmee wij in het leven te maken krijgen. Voor wie hiermee verder wil stichtte hij de Soefi Beweging.

Kennismaken

kennismaken met het Universeel Soefisme kan. Elke laatste donderdag van de maand is er een bijeenkomst voor mensen die geïnteresseerd zijn. Wil je meer weten? Bel me dan: 024- 3562517 of 06 40063025. Welkom!