‘Tussen Maarten Luther en Rumi’ …een weg naar je bestemming.

Zaterdag 18 januari 2020, aanvang 20.30 uur.
‘Tussen Maarten Luther en Rumi’ …een weg naar je bestemming.
Locatie: Podium Mozaïek Amsterdam”

Voor het bestellen van kaarten klikt u hier.

Als je geeft zul je ontvangen. Het wordt nooit leeg want je leven heeft een doel en dus zin. Maar hoe en wat geven wíj ? Geven we met ons hart of met ons verstand? En wat geven we? Materie of iets van onszelf? En hoe leven we? Alleen in de uiterlijke wereld of keren we ons van tijd tot tijd ook naar binnen? Om zelf gevuld en geïnspireerd te raken moeten we ontvangen. Maar waar zijn die bronnen? Oude vormen als godsdienst hebben we verlaten. Toch draaien alle religies om liefde, om verbinding, met jezelf, met anderen, met de natuur en met iets dat groter is dan jijzelf. In Nederland voelt een kwart van de bevolking een grote openheid naar andere religies. Ze putten uit meerdere religieuze bronnen, zijn ‘multireligieus’. Maarten Luther en Rumi waren mensen die gaven. In het programma ‘Tussen Maarten Luther en Rumi’ …een weg naar je bestemming word je meegenomen op een spirituele levensweg.

Tekst en muziek uit diverse religies, culturen, tijden en genres: een levenslied, een kinderlied, een kerklied, een socialistische mars, soefi muziek, nieuw gecomponeerde liederen, koorzang en beelden. Spannend, grappig en emotioneel. Met veel warmte en liefde boren we bronnen aan die je een stukje dichter bij jouw bestemming brengen!

Concept en artistieke leiding: Selim Doğru i.s.m. Henk Smaling Met: Henk Smaling & Selim Doğru, reART Wereldmuziek Koor & solisten en reART Ensemble. Zaterdag 18 januari 2020 om 20.30 uur Podium Mozaïek Amsterdam.

Be Sociable, Share!