Trouwen in het buitenland

Jullie trouwdag, daar draait het om. Een bijzondere dag in jullie leven, dus niets mag een belemmering zijn. Zeker de locatie niet, want de omgeving is bepalend voor de sfeer – en de herinnering – van de dag. Waarom zou dat niet het buitenland kunnen zijn? Het ja-woord geven aan het Griekse strand, elkaar trouw beloven in de Alpen of jullie liefde vieren in een chateau in Frankrijk.

Het kan, mag en gebeurt daarom ook. En natuurlijk kan deze ceremoniële huwelijkssluiting dan als vertrouwd in het Nederlands ingevuld worden. In het Engels, Duits en Frans kan trouwens ook. Niemand die iets van het bijzondere moment mist dus. En ik? Ik reis graag mee om het huwelijk te voltrekken. Ongeacht het land, weer of seizoen.

Trouwlocaties in het buitenland

Een locatie in gedachten? Of juist zoekende naar iets speciaals wat past bij jullie? Een wit strand, de Mediterraanse zon of een groen berglandschap: voor alles valt iets te zeggen, zolang jullie je er goed bij voelen. Ik denk graag met jullie mee en, als het goed voelt, dan maak ik met alle plezier de reis met jullie mee. Het zou een eer zijn.

Misschien hebben jullie al een heel goed idee over trouwen in het buitenland. Of jullie zijn nog volop zoekende. In beide gevallen wil ik graag bijdragen aan een mooie dag, voor jullie. Neem anders gewoon eens contact met mij op.