Dit komt er bij kijken

Aan liefde en commitment geen gebrek, dus is trouwen niet meer dan een logische vervolgstap. De dag waarop jullie band op een mooie manier tot uiting komt. Toch moet er ook genoeg geregeld worden, zodat jullie trouwdag memorabel wordt. Denk aan een sierlijke bruidsjurk, een mooie trouwlocatie en goede catering.

Maar trouwen is meer; trouwen is jullie liefde naar elkaar uiten, wat gedeeld wordt met mensen die ertoe doen in jullie leven. Familie, vrienden, collega’s en kennissen: allemaal willen ze niets missen van jullie geluksdag. Daar hoort dus een mooie, maar vooral passende trouwceremonie bij. Maar er is nog meer, want een huwelijk moet ook wettelijk voltrokken worden.

Trouwambtenaar

Want als beëdigd ambtenaar kan ik jullie huwelijk wettelijk voltrekken. Wat zijn jullie wensen, ideeën en gevoelens? Wat past bij jullie? Wat is van jullie? Ik wil graag samen met jullie ontdekken hoe de ceremonie er uit moet gaan zien. Trouwen is een bijzondere stap in jullie relatie. Samen met jullie wil ik er een onvergetelijk en waardevol moment van maken. Alles in eigen hand natuurlijk, en een beetje in de mijne.

Een beperking is er niet, dienstbaarheid des te meer. Zo heb ik bijvoorbeeld eens een huwelijk in middeleeuwse stijl mogen voltrekken en is er een bruidspaar dat onder mijn begeleiding graag in de grotten van Han (België) het ja-woord aan elkaar gaf. Alles mag, het is jullie feest. Meer weten? Neem dan gerust eens contact met mij op.