Over

‘Hier zijn is heerlijk!’ 

Rainer Maria Rilke

Dat mag ik elke dag weer ervaren. Of het nu de zon is die opkomt, de merel die zingt, de geur van het versgebakken broodje, het feit dat al mijn ledematen nog bewegen, alles stemt me blij dat ik weer mee mag doen met al wat leeft. Op aarde zijn is een voorrecht! Je had er ook niet kunnen zijn als die ene eicel die ene zaadcel had gemist!

Passie, professie en mensen

Ik ben geboren in 1946,  Ruim 35 jaar heb ik met plezier als fysiotherapeut gewerkt in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Daarnaast ben ik 14 jaar als theaterdocent verbonden geweest aan De Lindenberg, huis voor de kunsten in Nijmegen. Mensenwerk is mij dus nooit vreemd geweest. Sterker nog: ik zou niet zonder kunnen. In de jaren zeventig, tachtig en negentig heb ik me bovendien veel beziggehouden met kleinkunst. Schrijven, acteren, zingen en presenteren: het is een tijd lang passie en professie geweest.

In 2007 ben ik trouwambtenaar geworden in de gemeente Nijmegen en  vanaf diezelfde tijd ritueelbegeleider. Zo mooi en diepgaand om op deze overgangsmomenten in het leven dicht bij mensen te mogen zijn.

Ter gelegenheid van mijn 70ste verjaardag heb ik een cd gemaakt met muziekvrienden waar ik vanaf mijn vijftiende muziek mee heb gemaakt. Maar ook kinderen en kleinkinderen hebben hun bijdrage geleverd. Vijftien liedjes die elk een periode van vijf jaar leven samenvatten.

 

Klik hier om cd te beluisteren:

Meer weten?

Meer over mij kun je bijvoorbeeld vinden via sociale media. Je kunt me volgen op Twitter, leuk vinden op Facebook of een connectie worden op LinkedIn. Heb je een specifieke vraag of ga je toch liever voor een analoge kennismaking? Schroom dan vooral niet om contact met me op te nemen.

Be Sociable, Share!